lunes, 11 de julio de 2011

No hay parte I sin parte II..

Y es que el viernes hubieron más retalitos para tu colcha..

RETAL DE LA NEUS I EL CAMPU
Què maca que és la Neus!! Som companyes de feina i és tan macaaa..Té molt sentit de l'humor, és divertida  i entusiasta, i a més, tenim en comú que ens encanta la roba!! Últimament compartim moltes estones, sobretot de feina, però espero passar amb ella més temps, de fet, inclús un cap de setmana a Londres el proper any.. Al Campu no el conec tant, però si és parella de la Neus, segur que és molt maco també!! Moltes gràcies parelleta pel vostre troç de roba!



RETAL DE JOAN, HARITZ, DAVID I TOÑI (MI ANTONIA)
Cada membre d'aquesta familia és increïble, però dedicaré aquestes línies per parlar de la bondat personificada. Ja fa uns quants anys que ens coneixem i hem viscut moltes coses juntes: començant per uns dies de càmping a Cadaqués, un viatge a Egipte, moooltíssimes confessions, moments molt durs i moments molt feliços, classes de pintura, de country, excursions, trobades de cap de setmana (i totes les que ens queden per viure..), mini-viatge a l'Alguer i mini-viatge a Granada. Té un cor inmens, és espontània, decidida i molt positiva. És una mare increïble i decididament una de les persones que vull al meu costat i al costat del meu futur fill@. Antonia t'estimo!!
El nostre fill@ portarà amb molt de carinyo aquesta samarreta que va pertànyer als seus cosinets Joan i Haritz.




RETALS DE LA NEUS I EL JOSEP
Qui no tingui un Josep i una Neus al seu costat que intenti buscar-los i retenir-los.. La Neus és la meva profe de country i el Josep és la seva parella i també profe de country. No cal dir que ballen fantàsticament, el Josep remena el cul... Sempre estan de molt bon humor, rient i gaudint dels moments que els ofereix el country. I tot això, t'ho contagien!! Quina habilitat, oi? Observeu aquestes teles, oi que diuen molt de la seva passió pel country?? M'han encantat, us identifiquen moltíssim i estaré molt contenta de cosir-les en el cobrellit del nostre fill@.

2 comentarios:

  1. La verda que son preciosas todas ellas, pero la de Neus y el Josep sonnnnn... Me tienen enamorada.

    MuxosMuxus

    ResponderEliminar
  2. Gracias por vuestro blog, seguro que ayudais a muchas personas en la busqueda del camino a la felicidad....

    ResponderEliminar